

شما در کسب و کار و مشاغل صنعتی بسته بندی مواد غذایی باشید به خوبی با نام دستگاه بسته بندی توزین دار آشنایی دارید. در صنعت بسته بندی مواد غذایی تنها پر کردن درئن محصول دارای اهمیت نمیباشد. بلکه نحوه ای عملکرد محصول نیز دارای اهمیت میباشد. از این رو شما با دستگاه های بسته بندی آشنایی دارید بنابراین در ادامه با ما همراه باشید تا در رابطه با دستگاه های بسته بندی توزین دار گفتگو نماییم.
دستگاه بسته بندی توزین دار چه نوع دستگاهی است؟
ماشین های بسته بندی با مکانیزم وزنی یا به عبارتی توزین دار حبوبات و خشکبار را در لفاف های شفاف بسته بندی مینماید. حجم بسته به وسیله ای صفحه نمایش HMI قابل تنظیم میباشد. مهم ترین نکته ای که حائز اهمیت میباشد میزان سرعت بسته بندی و همچنین دقت دستگاه میباشد. دستگاه بسته بندی توزین دار با بیشترین دقت و سرعت و البته کم ترین تلرانس بسته بندی های مورد نظر ا با مقدار معین از محصول پر مینمایند.
دستگاه های بسته بندی توزین دار به صورت تک یا چند توزینه تولید و به بازار ارائه میشود. به این معنی که مواد گوناگون به وسیله ای یک دستگاه در آن واحد بسته بندی میشوند. میزان سرعت بر اساس تعداد سری های پر کن متفاوت میباشد.
کاربرد دستگاه دسته بندی توزین دار
این دستگاه یعنی دستگاه بسته بندی توزین دار برای بسته بندی کیسه های کوچک نظیر فتدق، پسته، بسته های لپه و چای، مواد گرانولی خوراکی نظیر شکر یا گرانول های شیمیایی مانند پودر های شوینده دستی و ماشینی به وسیله ای ماشین های توزین دار وزن کشی و سپس بسته بندی میشوند. دستگاه های بسته بندی توزین دارز با انواع لفاف های بسته بندی نظیر پلی استر، فویل آلومینیوم و سلفون صدفی سازگار میباشند.
دستگاه بسته بندی تک توزین
به عنوان کوچک ترین عضو به حساب میاید. این دستگاه مجهز به ترازوی دیجیتال میباشد، که میتواند انواع مختلف مواد گرانولی نظیر حبوبات، چای، خشکبار و …. را در وزن های بیست تا هزار گرم را بسته بندی نماید. این دستگاه برابی اشخاصی کناسب میباشد که در آغاز راه بسته بندی قرار دارد و قصد دارند که با کمترین سرمایه کسب و کار خود را آغاز نمایند. میزان استفاده ای این دستگاه همانند دستگاه بسته بندی دو توزین، چهار توزین، و همچنی دستگاه های ده توزین میباشد. و فقط تنها فرق آن در میزان سرعت بسته بندی میباشد. دستگاه بسته بندی تک توزین در دو نوع اتوماتیک و غیر اتوماتیک در بازار موجود میباشد.
بیشتر بخوانید:نکاتی در رابطه با خرید دستگاه بسته بندی وکیوم
نحوه عملکرد دستگاه نیمه اتوماتیک آن با این صورت است که دستگاه عمل وزن کردن محصول را انجام میدهد و بعد از فشار دادن پدال به وسیله ای اپراتور محصول به درون پاکت ریخته میشود و سپس در مرحله ای بعد میتوان به وسیله ای دستگاه دوخت حرارتی درت پاکت را پلمپ نمود. قیمت دستگاه دسته بندی به عوامل گوناگونی در بازار بستگی دارد ولی به طور کلی مدل های اتوماتیک این دستگاه در حدود پنچاه و پنچ ملیون و مدل های نیمه اتوماتیک آن در حدود بیست تا سی میلیون تومان میباشد. لازم به ذکر است قیمت های بیان شده مربوط به زمان نگارش این مقاله میباشد.
دستگاه های جانبی دستگاه های بسته بندی تک توزین
سیستم های متصل به این دستگاه عبارت است از دستگاه بالا بر ضد به منظور انتقال محصول به مخزن دستگاه، دستگاه تاریخ زن به منظور درج مشخصاتی از قبیل (تاریخ تولید و انقضاء، وزن و ….، دستگاه فرم دهی بسته بندی و همچنین دستگاه تزریق گاز بی اثر مانند ازت، نیتروِژن به منظور افزایش ماندگاری محصول میباشد.
دستگاه بسته بندی چهار توزین
این دستگاه دارای چهار عدد ترازوی دیجیتال به منظور وزن کردن دقیق محصول مورد نظر میبیاشد. نحوه ای عملکرد این دستگاه به این صورت میباشد که خریدار سلفون را به صورت رولی فراهم میکند و میزان وزن محصول مورد نظر را تعیین مینماید. سپس در مرحله ای بعد دستگاه بسته بندی را به پاکن تبدیل مینمایید. در مرحله ای بعد محصول مورد نظر به درون پاکت ریخته شده و در بسته بندی دوخته میشود.
نکات پایانی
ما در این مقاله سعی نمودیم تا در رابطه با دستگاه توزین دار گفتگو نماییم. همانطور که مشاهده کردید تفاوت دستگاه های توزین دار در میزان سرعت بسته بندی میباشد.